Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

1 2 3 6
email_logo
Uw Comfort, Onze Expertise

Ontdek onze stijlvolle en innovatieve Airconditioning modellen

Ontdek het ultieme comfort met onze uitgebreide collectie airconditioning systemen. Kies uit verfijnde modellen in tijdloos wit of luxueus zwart, ontworpen om naadloos te integreren in uw interieur.

Stijlvol wit of luxe zwart - kies jouw kleur

Ervaar het ultieme comfort van een perfect woonklimaat in Gorinchem met onze geavanceerde airconditioning systemen. Geniet van aangename temperaturen, afgestemd op jouw levensstijl.

Ontdek de efficiëntie en betrouwbaarheid van onze systemen, speciaal op maat gemaakt voor particulieren in Gorinchem.

Energiezuinig en kostenbesparend

Bespaar op energiekosten en draag bij aan een groenere toekomst met onze energiezuinige airconditioning systemen. Investeer slim in comfort en duurzaamheid.

Naadloze connectiviteit met bluetooth

Geniet van ultieme controle met Bluetooth connectiviteit. Bedien uw airconditioning eenvoudig via uw smartphone of tablet, waar u ook bent. Creëer het perfecte binnenklimaat met een druk op de knop.

Fluisterstil Comfort - Slechts +- 19 dB

Ervaar serene rust met onze fluisterstille airconditioning modellen, met geluidsniveaus van slechts ongeveer 19 dB. Ontspan in alle stilte terwijl jouw ruimte comfortabel op de gewenste temperatuur wordt gebracht.

Energiezuinig en Milieubewust

Kies voor duurzaamheid met onze energiezuinige airconditioning modellen. Bespaar op energiekosten en verminder jouw ecologische voetafdruk, terwijl je geniet van een optimaal binnenklimaat.

Ontdek de perfecte combinatie van stijl, innovatie en efficiëntie met onze diverse airconditioning modellen. Wit of zwart, fluisterstil of energiezuinig – bij ons vind je de ideale oplossing voor jouw behoeften.

Deel met andere:

Email Logo

Onze werkwijze

Het begint met het aanvragen van een intake en het eindigt met het uitvoeren van de airconditioning installatie. Jouw installatie in 4 gemakkelijke stappen geregeld. To The point, adequaat en de hoogst mogelijke kwaliteit en service norm.

Aanvraag

Plaats een aanvraag op de website voor een vrijblijvende intake.

Vrijblijvende intake

Tijdens de intake maken we een analyse van uw situatie en bespreken uw wensen.

Offerte

We maken een offerte op maat met het best mogelijke voorstel.

Installatie

Bij akkoord plannen we uw installatie en komen op de afgesproken datum installeren.

// contactgegevens

Offerte aanvraag

Leuk dat u contact met ons op neemt! Onze ervaren en gertificeerde monteurs staan u graag te woord! Wij installeren airconditionings in een straal van 40 km vanaf Gorinchem

Gevestigd

Wij zijn gevestigd in Gorinchem

E-mailadres

info@tcs-airco.nl

Telefoonnummer

+31 621 805 482

    Offerte aanvragen

    We nemen zo snel mogelijk contact met u op