Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Over ons

TCS airconditioning

Met een airconditioning geniet u altijd van een aangenaam klimaat thuis of op het werk. Zomers kan het vaak onaangenaam worden in uw woonkamer, slaapkamer, of werkkamer.Een airconditioning systeem zorgt dan snel voor een aangename verkoeling.

Toch heeft u een airco niet alleen voor de zomer, maar ook voor in het najaar als het kouder wordt. Een airconditioning is een duurzame verwarming zonder dat de cv-ketel hoeft te worden ingeschakeld. Dit scheelt direct gasverbruik en dus in uw maandelijkse kosten.

Bekijk onze video
Email Logo
TCS airconditioning

Onze dienstverlening

TCS Airconditioning verzorgd airconditioning installaties in en rondom Gorinchem met een maximale afstand van 40km buiten Gorinchem.

Airconditioning modellen

Bekijk hier onze airco modellen. Komt u er niet uit dan sta wij u graag te woord voor een advies op maat!

Airconditioning installatie

Wilt u een airconditioning systeem laten installeren? Onze gercertificeerde vakmensen helpen u verder.

Airconditioning omhuizing

Soms past een buiten unit niet altijd bij uw woonstyle. Daarom is het mogelijk om een omhuizing af te nemen.

+
Jaar ervaring
+
Tevreden klanten
Certificaten
Email Logo
Tevreden klanten

Hoe andere TCS Airconditioning ervaren

J.W. Heijmans
Door TCS Airconditioning recent een LG airco laten plaatsen. Er werd heel meegedacht om zowel de buiten- en de binnen-unit en het leidingwerk van de airco zo mogelijk op te laten vallen. TCS werkt accuraat en vlot voor een concurrerende prijs en komt afspraken na. Ronduit Top!
Ron Mulder
Voorafgaand aan de offerte heeft Tonny ons goed geadviseerd over het type airconditioning en de plek waar de buiten unit het beste kon worden opgehangen. Tonny kwam de dag van montage netjes op de afgesproken tijd. Na de montage waarbij de bekabeling netjes weg- gewerkt werd, heeft Tonny alles opgeruimd en een goede uitleg gegeven voer de werking van de airconditioning.
Erik Lans
Ik ben zeer tevreden over de airco en zeker over de installatie werkzaamheden. Alles ging vlot en netjes volgens afspraak.
Email Logo
TCS Airconditioning

Altijd het juiste woon- en werk klimaat

Email Logo
Vakwerk waar wij Trots op zijn

Onze installaties

Lees de verhalen van klanten die een airconditioning hebben laten installeren door TCS Airconditioning.