Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Email Logo

Airconditioning Installatie in Spijk! 🏠🌬️

Onlangs hadden we het genoegen om een prachtig project af te ronden bij een tevreden klant in Spijk. Het begon eerder dit jaar met de installatie van 2 Mitsubishi SRK35ZS-W airconditioners op de begane grond van zijn huis. De klant was zo enthousiast over het resultaat dat hij besloot om ook op de eerste verdieping van hetzelfde comfort te genieten. Daarom hebben we nog eens 2 Mitsubishi SRK25ZS-W units toegevoegd aan zijn woning.

De combinatie van deze hoogwaardige airconditioners met zonnepanelen plaatst de klant op een duurzame en comfortabele weg. Het was hartverwarmend om te zien hoe zelfs zijn huisdier direct het comfort opzocht, de hond nestelde zich gelijk op bed en genoot van de heerlijke warmte die de airconditioning bood.

Bij TCS Airconditioning streven we ernaar om niet alleen klimaatoplossingen te bieden, maar ook te zorgen voor tevreden klanten die genieten van het comfort van hun huis. Het is fantastisch om dergelijke positieve ervaringen te delen en we zijn blij dat we hebben kunnen bijdragen aan het creëren van een aangename leefomgeving.

Lees het volledige verhaal op onze website 🔗 en ontdek hoe we bij TCS Airconditioning streven naar het bieden van perfecte klimaatoplossingen voor elk huis! 🏠🐶

Specificaties: