Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Email Logo
// FAQ

Veelgestelde vragen

Hier vindt u antwoorden op veel gestelde vragen rondom het installeren van een airconditioning en de werkwijze van TCS Airconditioning. Bij het aanvragen van de vrijblijvende intake vragen om uw telefoonnummer zodat wij u zo snel mogelijk van dienst kunnen zijn.
Hoe weet ik welke airconditioning ik nodig heb?
Onze installateur(s) komen altijd bij u langs voor een vrijblijvende intake. Zo krijgt u altijd een advies op maat en een voorstel voor een airconditioning installatie die het beste bij uw situatie past.
Hoe kan ik een afspraak maken voor een intake?
Hoe kan ik een afspraak maken voor een intake? Een afspraak kunt u maken door het formulier voor een vrijblijvende intake aanvraag in te vullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.
Hoe kan ik een afspraak maken voor een intake?

Een afspraak kunt u maken door het formulier voor een vrijblijvende intake aanvraag in te vullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Kan mijn airconditioning verwarmen?

Tegenwoordig zijn 99% van alle merken voorzien van een warmte functie. Als u hiermee verwarmd bespaard u heel veel gas.

Heb ik krachtstroom nodig voor mijn airco?
In slechts 10% van de gevallen heeft u krachtstroom nodig. TCS Airco bekijkt uw situatie en geeft dit aan als het niet passend is in uw stroom voorziening. Mocht er iets aangepast moeten worden in uw meterkast hebben wij een partner die uw meterkast kan aanpassen.
Hoe stil is de binnen unit?

Afhankelijk van het merk, maar gemiddeld zitten onze airconditioning systemen tussen de 19 dB en 25 dB.

    Offerte aanvragen

    We nemen zo snel mogelijk contact met u op