Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Email Logo

Schrijf een beoordeling

Email Logo
TCS airconditioning

Schrijf een beoordeling

  Deel uw ervaring met ons bedrijf

  We zijn super content dat u ons heeft uitgekozen als uw partner voor de installatie van uw airconditioningsysteem. Daarom willen wij u vragen om uw ervaring met ons te delen.

  +
  Jaar ervaring
  +
  Tevreden klanten
  Certificaten
  Email Logo
  Tevreden klanten

  Hoe andere TCS Airconditioning ervaren

  Jasper Tieluhh
  Hier afgelopen jaar met airco als hoofdverwarming gebruikt. Heb het al eens uitgerekend en wij waren goedkoper uit dan met de CV. Dit jaar is bij ons dan ook de gasaansluiting weggehaald wat ook nog eens €25 per maand scheelt. Douchen doen we met een LG WH27S warmtepompboiler welke TCS Airco Gorinchem netjes op zijn plaats gezet heeft voor ons.
  Ruud van milgen
  Wij zijn zeer tevreden over het gehele traject, snelle en goede offerte en uitvoering kon op korte termijn plaatsvinden. Installatie is vakkundig en netjes gedaan met een mooie oplossing voor de buitenunit die in een antraciet ombouw is geplaatst. De leidingen zijn weggewerkt in een extra zinken regenpijp waardoor het een mooi geheel met het huis is geworden. Zijn zeer tevreden over het resultaat en uitgevoerde werkzaamheden
  J.W. Heijmans
  Door TCS Airconditioning recent een LG airco laten plaatsen. Er werd heel meegedacht om zowel de buiten- en de binnen-unit en het leidingwerk van de airco zo mogelijk op te laten vallen. TCS werkt accuraat en vlot voor een concurrerende prijs en komt afspraken na. Ronduit Top!
  Ron Mulder
  Voorafgaand aan de offerte heeft Tonny ons goed geadviseerd over het type airconditioning en de plek waar de buiten unit het beste kon worden opgehangen. Tonny kwam de dag van montage netjes op de afgesproken tijd. Na de montage waarbij de bekabeling netjes weg- gewerkt werd, heeft Tonny alles opgeruimd en een goede uitleg gegeven voer de werking van de airconditioning.
  Erik Lans
  Ik ben zeer tevreden over de airco en zeker over de installatie werkzaamheden. Alles ging vlot en netjes volgens afspraak.
  E. den Hartog
  Na goede informatie een goed product geleverd en geplaatst gekregen. Netjes en perfect gedaan.
  Rijschool Vos
  Het was wel even een uitdaging om de airco op de juiste manier geplaatst te krijgen én ik was ook niet 1 van de duidelijkste beslissers ... Maar Tonny had geduld en wist de airco op de perfecte manier geïnstalleerd te krijgen! Ik ben erg enthousiast!
  Diana van den Heuvel
  Installatie van onze airco's ben ik super tevreden over. Top service en alles wordt vooraf goed doorgesproken. Echt een aanrader.
  Diana van den Heuvel
  Installatie van onze airco's ben ik super tevreden over. Top service en alles wordt vooraf goed doorgesproken. Echt een aanrader.