Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Installatie
Photo 2023 12 04 22 45 55 (3)

Installatiebericht voor TCS Airconditioning in Leerbroek

🌬️🏠 Airconditioning Installatie in Leerbroek! 🏠🌬️

We zijn verheugd om de voltooiing van onze nieuwste installatie aan te kondigen in Leerbroek! TCS Airconditioning heeft met trots twee Carrier Single Split units van 3.5 kW geïnstalleerd, waarmee we een optimaal binnenklimaat garanderen voor onze gewaardeerde klanten.

Specificaties:

  • Carrier Single Split units van 3.5 kW
  • Hoge energie-efficiëntie
  • Krachtige koelcapaciteit
  • Stille werking
  • Geavanceerde luchtfiltratie

Deze units zijn ontworpen met geavanceerde technologie om niet alleen in de zomer voor verkoeling te zorgen, maar ook om duurzaam te verwarmen tijdens koude winterdagen. Dit biedt het hele jaar door comfort en efficiëntie.

💡 Duurzame Verwarming in de Winter: Onze geïnstalleerde airconditioning units zijn niet alleen bedoeld voor koeling in de zomer, maar ze zorgen ook voor duurzame verwarming tijdens de winter. Door gebruik te maken van energie-efficiënte omkeerbare technologie, dragen we bij aan duurzaamheid en comfort, ongeacht het seizoen.

Dit bericht wordt mede mogelijk gemaakt door TCS Airconditioning – waar comfort en efficiëntie samenkomen voor een betere leefomgeving!

#TCSAirconditioning #Leerbroek #Carrier #Duurzaamheid #Binnenklimaat #VerwarmingEnKoeling #EnergieEfficiëntie #ComfortabelLeven

Administrator

Author

Administrator

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *