Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Sponsoring
Img 1573

TCS airconditioning is de nieuwe tenue-sponsor van ASV JO12-1

Titel: TCS Airconditioning wordt de Tenue-Sponsor van ASV JO12-1

Tono’s Cool Solutions (TCS) Airconditioning heeft onlangs aangekondigd dat ze de nieuwe tenue-sponsor zijn geworden van het voetbalteam ASV JO12-1. Tonny Venderbos, de trotse eigenaar van TCS, heeft persoonlijk de gloednieuwe tenues aan het team overhandigd. Deze samenwerking markeert een belangrijke mijlpaal voor TCS en versterkt de band met de lokale gemeenschap.

Een Blijk van Ondersteuning

TCS Airconditioning staat bekend om het leveren en installeren van hoogwaardige airconditioningssystemen in en rondom de regio Gorinchem. Hun toewijding aan kwaliteit en service strekt zich niet alleen uit tot hun klanten, maar ook tot lokale initiatieven en sportverenigingen. Het sponsoren van de tenues voor ASV JO12-1 is een blijk van hun betrokkenheid bij de jeugd en de lokale sportgemeenschap.

Langdurige Samenwerking met ASV – Arkel

In de afgelopen jaren heeft TCS Airconditioning een solide relatie opgebouwd met ASV – Arkel. Het bedrijf heeft niet alleen gezorgd voor de airconditioning in het sponsorhome, ook werd recentelijk de luchtverwarming geïnstalleerd in de kantine. Deze installaties dragen bij aan het comfort en de gastvrijheid voor zowel spelers als supporters tijdens wedstrijden en evenementen.

Dankbaarheid voor de Ondersteuning

TCS Airconditioning wil graag haar dank uitspreken aan ASV JO12-1 en ASV – Arkel voor de mogelijkheid om bij te dragen aan de sportfaciliteiten. De samenwerking biedt niet alleen ondersteuning aan het lokale voetbalteam, maar benadrukt ook de waarde die TCS hecht aan de lokale gemeenschap en haar ontwikkeling.

Contact en Meer Informatie

Voor meer informatie over TCS Airconditioning en hun diensten, zoals het leveren en installeren van airconditioningssystemen, kunnen geïnteresseerden contact opnemen via:

TCS Airconditioning blijft zich inzetten voor uitstekende service en het ondersteunen van lokale initiatieven en kijkt uit naar een succesvolle samenwerking met ASV JO12-1 en de bredere gemeenschap van Gorinchem.

Dit artikel werd aangeboden door TCS Airconditioning, gepassioneerd in het bieden van kwalitatieve airconditioning-installaties en het ondersteunen van lokale initiatieven.

Administrator

Author

Administrator

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *